En snabbis

Hej!
 
Här kommer ett kort inlägg på en silvergran med rosa kulor.
 
Silvergran med rosa kulor
 
Ha en pärlig helg!
 
Kram
 
Pärlpullan!

Uppdaterad version

Hello!
 
Här kommer en uppdaterad version av julebroschen. I silver... Till er som köpt en i guld vill jag bara säga: Jamen, köp en till vetja! Pengarna går till en god sak ju..
Lägger också ut en bild på en rosa gran som jag lovat..
 
Silvergran med vita kulor
 
Guldgran med rosa kulor
 
Trådarna ska givetvis inte hänga där, men jag har inte sytt fast nålen på dem ännu. Därför är även stjärnan lite sne, men den rätar upp sig när jag har fäst tråden. Jag ville lägga upp dem så fort som möljigt!
 
Ha det gött!
 
Kram
 
Pärlpullan
 
 
Maila mig på parlpullan@yahoo.se om du är intesserad av något.

Er vilja är min lag...

Hej!
 
Jag har fått önskemål om att visa hur julebroschen skulle se ut med rosa, lila och blandade pärlor. Så det är vad pärlpullan skall göra ikväll. Hinner jag, så lägger jag upp dem här ikväll. Men först ska jag göra färdigt min beiga kula som jag håller på med.
Äntligen har leveransen kommit fram till A och jag kan visa armbandet som jag gjort till henne. Om jag får säga det själv så är det nog ett av de bästa jag har gjort. De fyrkantiga pärlorna är av pärlemor och jag köpte dem i Kina.
 
 
Pärlemorarmband
 
Fråga jag ställer mig nu är, varför köpte jag inte fler strängar av dessa pärlor? Resten av pärlorna är från Miyuki. Stavarna är skruvad och har ett pärlemorskimmer över sin blåa färg. De platta pärlorna går att snurra på så man kan få olika utseende på armbandet.
 
Insidan är lika fin som utsidan...
 
Nu har snön kommit hit till Göteborg och det är bara bra, för då kan jag sitta inne och pärla med gott samvete... Dricka något varmt och ta mig en pepparkaka. Pärlpullan har redan satt upp granen, ja allt julpynt är uppe. Så nu kan jag koncentrera mig på att bara göra det jag vill. Som att pärla och försöka få så många som möjligt att vilja ha mina julebroscher och julekulor så att jag kan skänka riktigt mycket till mina utvalda fonder.
Tyckte ni om pärlemorpärlorna? Jag har knappt 20 stycken kvar så vill du ha något smycke med dem så får du säga till. De fungerar fantastiskt bra som lås, om man bara vill ha en.
 
Pärla lungt
 
Kram
 
Pärlpullan!
Klicka på bilden så blir den större.
 
parlpullan@yahoo.se
 
 

Julekulor

Hej!
 
Pärlpullan vill ju att så många som möjligt ska få ta del av hennes smycken, särskilt nu när jag har min välgörenhetskampanj. Och tyvärr är det så att syns man inte så finns man inte... Därför finns nu Pärlpullan på twitter. Men där kommer ni bara att kunna se vad jag håller på med just nu. Inte vad som är färdigt. Ofta håller jag på med flera projekt samtidigt. Om jag får en ide så måste jag bara starta den för att se om det funkar. Ibland funkar det inte och det blir till att klippa upp allt.. Men på twitter får ni möjlighet att se allt vad jag tar för mig. Kanske ser du något som du gillar och vill att jag fortsätter med det. Pärlpullans twitter hittar ni här:
 
https://twitter.com/Parlpullan
 
Nu håller jag förfullt på med mina julebroscher och julekulor. Som sagt hälften av allt jag säljer för går till hjärtebarnsfonden och hjärt- och lungfonden. Om ni inte visste det så kolla in inlägget 3 000 000 000 slag. Är ni intresserad av en brosch eller kula så maila mig om vad du vill ha och din adress på parlpullan@yahoo.se. Här kommer årets första julekula.
 
Grön julekula
 
Kulan är i grönt, med röda swarovskikristaller runt. I hänget finns en grön kristall i droppform, en filigranpärla, en swarovski och en matt silverfärgad pärla. Alla små pärlor är från Miyuki och Matsuno. Grundkulan är genomskinlig och kulan hängs upp med ett band av gröna pärlor. Här kommer en närbild med bättre återgivning av den gröna färgen, som är samma som jag syr granarna med.
 
Närbild med bättre färgåtergivning.
 
Hänget i närbild
 
Nu ska jag fortsätt med kulan som ni kan se på twitter och sen ska jag göra några granar. De börjar ju gå åt. Men om jag så ska sitta uppe hela nätterna och pärla så kommer det att kännas bra för tillsammans kan vi hjälpas åt. Sprid till alla ni känner, dela på facebook om vad Pärlpullan gör.
Hoppas att ni inte åt förmycket pepparkakor och glögg i helgen. Det kommer faktiskt 3 st adventssöndagar till..
 
Ha en pärlig måndag!
 
Kram
 
Pärlpullan
 

parlpullan@yahoo.se
https://twitter.com/Parlpullan
 

RSS 2.0