Snart dags för en skrämmande tid..

Go’ kväll!

Pärlpullan håller på att göra sig redo för Halloween. Målet är att ha olika örhängen på jobbet varje dag i halloweenveckan.

Här är Pärlpullans första par.

Pumpor till Halloween

Ha en rysligt phärlig kväll!

Kram

Pärlpullan

Avslut

Go middag.

Fredag och veckan är snart slut. I Handen finns de flesta av Pärmpullans vänner för att pärla, umgås, lära sig nya saker och tokskratta. 

Pärlpullan AVSLUTADE gårdagen med att lyckas tappa ut alla sina AVSLUT på golvet...

Avslut

Lyckan var total! Det var bara att sopa upp och samla ihop för att storlekssortera senare. 

Ha en phärlig helg!

Kram

Pärlpullan

Ett par örhängen

God kväll!

Som ni vet gillar Pärlpullan att plocka delar från mönster och göra nåt nytt. Så hon har gjort ett par örhängen av en del från mönstret "Cogs of Time"

Örhängen av "Cogs of Time"

Pärlpullan hade dem på jobbet idag och de blev mycket uppskattade!

(null)
Mönster från Pinkhot
Nu blir det nog inte mer pärlande denna vecka. Detta känns väldigt konstigt att säga just denna vecka då det är Beadalong denna helg. Men Pärlpullan ska åka till New York och då måste hon spara pengar. Det finns MASSOR av pärlbutiker i NY som Pärlpullan ska besöka..

Ha en fortsatt trevlig vecka!

Kram

Pärlpullan


Pärlpullan åker till Stockholm

I början av september åkte Pärlpullan till Stockholm för att gå på en pärlträff. 
Det var finbesök från Storbritannien i form av Chloe Menage. Själva pärlträffen var hos Anjalu som drivs av fantastiska Jenny.

Pärlpullan gick två workshops och den första var "Cogs of Time". Ett fantastisk mönster som verkligen har inspirerat Pärlpullan! Påverkad av den ankommande hösten gjorde hon ett hänge i guld och rött som verkligen glöder.

Cogs of Time

På eftermiddagen gick Pärlpullan en workshop som hette "Tudor Rose". Infattade rivolis, vem älskar inte infattade rivolis? 

(null)
Tudor Rose

Det var fantastsikt att träffa Chloe och det visade sig att hon kände en massa roliga människor som Pärlpullan lärde känna i Shaftesbury förra sommaren. Längre ner finns länk till Chloes hemsida.

Hoppas att fått en (p)härlig start på oktober!

Kram

Pärlpullan

Pinkhot
Anjalu

(null)

(null)RSS 2.0