Finalist!!!

Hej!
 
Jag måste meddela att ett av mina bidrag har gått vidare till final i inspiras tävling "årets inspiratör 2012"!!!!! Jag lägger upp länken längre ner. Herre gud, det trodde jag aldrig! Det var fantastiskt att bara vara nominerad, men att gå till final. DET är en vinst för mig. Tjoho! Vilken överraskning! Nu är det så fantastiska bidrag som också har gått vidare. Men vem vet om man kanske kan få någon extra röst av någon medlem..
 
http://www.natverketinspira.com/photo/photo/listFeatured
 
Detta armband är det som har gått vidare. Det är redan paxat av en kund men jag kan göra liknande om någon skulle vara intresserad.
 
Pärlpullans bidrag
 
Det här är helt galet! Ikväll ska jag fira med glass eller chips eller något. För det ska vinnare göra. Och i mina ögon är jag en vinnare som har gått till final! (Undra om jag skulle börja fila på ett tacktal á la Oscar I F A L L jag skulle vinna... hihi)
 
Finalistkramar till er alla från Pärlpullan!!!!
 

Pärlpullan tar helg!

Hej!
 
Så blev det fredag denna vecka också. Det kändes omöljigt i måndags, men nu är vi här. På fredagar är man trött och orkar inte med några tunga saker, därför avslutar Pärlpullan veckan med ett litet enkelt men otroligt sött armband. Det är sytt med daisychain som jag har lagt till lite kantning på. Låset är ett filigranlås guldfärgat och nickelfritt.
 
 

Rosa och guld.
 
 
Seed beaden är galvaniserade Miyukipärlor och de stora är rosa swarovskibiconer och glaspärlor med guldrippel. Ett klassiskt armband som passar lika bra till vardags som till fest! Längst ner finns fler bilder som ni kan klicka på om ni vill se närbilder. Nu är Pärlpullan sugen på att göra örhängen och halsband. Det ska bli mina projekt ikväll framför TV'n. Jag har ett halsbandsprojekt som är färdigt till 75%, kanske att jag skulle göra färdigt det.. Hmm, vi får se.
 
Pärlpullan önskar alla en underbart trevlig helg!
 
Kram
 
Pärlpullan
 
  Daisychain

Klicka på bilderna så blir de större.
Närbild 
 
Dela mig gärna på facebook! Tack!
 
 

Höstguld och teknisk förvirring

Hej!
 
Kantareller är ju skogens guld och det smeknamnet har jag använt mig av när jag döpte detta armband som jag kommer att visa för er nu. Det är sytt med Matsuno stavpärlor och Miyuki seed beads. De stora platta är bruna glaspärlor med folie på baksidan och facetterade i rutmönster.
 


Höstguld
 
Sen är det swarovskibiconer mellan varje sektion. Varje glasruta är också inramade med vaxade glaspärlor och iriserade glaspärlor. Låset är nickelfritt. Det kan låta som om jag har väldigt mycket ingredienser i det här armbandet, men ska det vara fint så ska det.. Ikväll tog jag kort på armbandet i kvällssolen och då ser man  i vilka fina färger som armbandet kan skifta i.
 


Höstens guld i kvällssol
 
Längre ner finns två bilder till som ni kan klicka på om in inte kan få nog av höstens guld.. Är det något som ni undrar över eller har några önskemål så får ni gärna kontakta mig på parlpullan@yahoo.se. Pärlpullan har fått tillgång till en bättre kamera, så snart kommer bilderna att bli mycket bättre. Men för första gången i mitt 36-åriga liv känner jag mig riktigt gammal. Jag fattar i n g e n t i n g... Pärlpullan har alltid haft lätt för det här med tekniska saker, men det här går inte in. Jag ger det en vecka till sen ger jag upp. Har jag inte fattat det då så fortsätter jag att använda den gamla lilla kameran. Jag mår inte bra när jag inte förstår.
 
Njut av en härlig onsdagskväll!
 
Kram
 
Pärlpullan!!
 
 
     Klicka för en större bild    

En galen ring

Tjenare!
 
Ibland målar pärlpullan som ni vet utanför linjerna. Om man kan kalla förra ringen för klassisk så är denna en galen grej. De stora blåa pärlorna kallar jag för mina cowboypärlor för de påminner mig om cowboyhattar. Jag köpte dem i Helsingör när jag var där i somras. Sen har jag använt Matsuno stavpärlor och Miyuki seed beads.
 
En galen ring.
 
Ringen är i storlek 19. Det är roligt att ha på sig en sån här ring. Då "stjälkarna" rör sig så ser den olika ut hela tiden. Den kan absolut bli ett samtalsämne. En ring man blir glad av.
 
Ett blivande samtalsämne?
 
För er som oroar er så kan jag meddela att Pärlpullan nuvarande projekt är innanför linjerna. Var pärla på sin plats. Man får ju inte bli hur tokig som helst så här i början av september. Ännu har jag inte fått några pärltidningar, men jag har ju väntat på dem förr. Och de brukar ju komma förr eller senare (oftast senare..)
 
Ha en galen tisdag!
 
Kram
 
Pärlpullan!

RSS 2.0