Julekulor

Hej!
 
Pärlpullan vill ju att så många som möjligt ska få ta del av hennes smycken, särskilt nu när jag har min välgörenhetskampanj. Och tyvärr är det så att syns man inte så finns man inte... Därför finns nu Pärlpullan på twitter. Men där kommer ni bara att kunna se vad jag håller på med just nu. Inte vad som är färdigt. Ofta håller jag på med flera projekt samtidigt. Om jag får en ide så måste jag bara starta den för att se om det funkar. Ibland funkar det inte och det blir till att klippa upp allt.. Men på twitter får ni möjlighet att se allt vad jag tar för mig. Kanske ser du något som du gillar och vill att jag fortsätter med det. Pärlpullans twitter hittar ni här:
 
https://twitter.com/Parlpullan
 
Nu håller jag förfullt på med mina julebroscher och julekulor. Som sagt hälften av allt jag säljer för går till hjärtebarnsfonden och hjärt- och lungfonden. Om ni inte visste det så kolla in inlägget 3 000 000 000 slag. Är ni intresserad av en brosch eller kula så maila mig om vad du vill ha och din adress på parlpullan@yahoo.se. Här kommer årets första julekula.
 
Grön julekula
 
Kulan är i grönt, med röda swarovskikristaller runt. I hänget finns en grön kristall i droppform, en filigranpärla, en swarovski och en matt silverfärgad pärla. Alla små pärlor är från Miyuki och Matsuno. Grundkulan är genomskinlig och kulan hängs upp med ett band av gröna pärlor. Här kommer en närbild med bättre återgivning av den gröna färgen, som är samma som jag syr granarna med.
 
Närbild med bättre färgåtergivning.
 
Hänget i närbild
 
Nu ska jag fortsätt med kulan som ni kan se på twitter och sen ska jag göra några granar. De börjar ju gå åt. Men om jag så ska sitta uppe hela nätterna och pärla så kommer det att kännas bra för tillsammans kan vi hjälpas åt. Sprid till alla ni känner, dela på facebook om vad Pärlpullan gör.
Hoppas att ni inte åt förmycket pepparkakor och glögg i helgen. Det kommer faktiskt 3 st adventssöndagar till..
 
Ha en pärlig måndag!
 
Kram
 
Pärlpullan
 

parlpullan@yahoo.se
https://twitter.com/Parlpullan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0