Höstguld och teknisk förvirring

Hej!
 
Kantareller är ju skogens guld och det smeknamnet har jag använt mig av när jag döpte detta armband som jag kommer att visa för er nu. Det är sytt med Matsuno stavpärlor och Miyuki seed beads. De stora platta är bruna glaspärlor med folie på baksidan och facetterade i rutmönster.
 


Höstguld
 
Sen är det swarovskibiconer mellan varje sektion. Varje glasruta är också inramade med vaxade glaspärlor och iriserade glaspärlor. Låset är nickelfritt. Det kan låta som om jag har väldigt mycket ingredienser i det här armbandet, men ska det vara fint så ska det.. Ikväll tog jag kort på armbandet i kvällssolen och då ser man  i vilka fina färger som armbandet kan skifta i.
 


Höstens guld i kvällssol
 
Längre ner finns två bilder till som ni kan klicka på om in inte kan få nog av höstens guld.. Är det något som ni undrar över eller har några önskemål så får ni gärna kontakta mig på parlpullan@yahoo.se. Pärlpullan har fått tillgång till en bättre kamera, så snart kommer bilderna att bli mycket bättre. Men för första gången i mitt 36-åriga liv känner jag mig riktigt gammal. Jag fattar i n g e n t i n g... Pärlpullan har alltid haft lätt för det här med tekniska saker, men det här går inte in. Jag ger det en vecka till sen ger jag upp. Har jag inte fattat det då så fortsätter jag att använda den gamla lilla kameran. Jag mår inte bra när jag inte förstår.
 
Njut av en härlig onsdagskväll!
 
Kram
 
Pärlpullan!!
 
 
     Klicka för en större bild    

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0